CROMA EduCare – 10. i 11.05.

Radionica Praktična primjena teorije igara u poslovanju je pružila uvid u osnovne pojmove i principe teorije igara – disciplinu koja se bavi opisivanjem formalne strukture neke konfliktne situacije i iznalaženjem odgovarajućih modela za njezino rješavanje.

Dakle, zadatak je pronaći rješenje u situacijama konkurencije što su polaznici iskusili na konkretnim primjerima i zadacima uz doc.dr.sc. Roberta Kopala, prof.v.š. Razmišljate li i vi strateški?

CROMA EduCare – 04.05.

Upravljanje stresom i mentalni trening za menadžere – 6. radionica s Igorom Čerenšekom, mag.psih.

CROMA EduCare – 03. i 04.05.

Doc.dr.sc. Robert Kopal, prof.v.š., održao je modul Kompetitivna analiza. Modul je pružio uvid u ovladavanje znanjima i vještinama primjene strukturiranih i kreativnih analitičkih tehnika u poslovanju; određivanju vjerojatnosti pojedinih poslovnih scenarija; rangiranju konkurentnih hipoteza prema stupnju međusobne nekonzistentnosti i dr.

 

CROMA EduCare – 13.04.

Upravljanje stresom i mentalni trening za menadžere – 5. radionica

Vladimir Ferdelji, dipl.ing. prenosi svoje dugogodišnje menadžersko iskustvo u modulu Operativni menadžment

CROMA EduCare – 12.04.

Dr. sc. Mladen Meter održao je ovaj vikend predavanje o značenju kontrolinga i praktične primjene instrumenata kontrolinga, uz sažeti plan njegovog uvođenja u organizaciju kroz sedam faza.

Ognjen Bagatin, MBA, održao je predavanje Biti menadžer, biti poduzetnik, biti lider. Za svakog poduzetnika je važna vizija, iako ona sa sobom nosi mnogo poteškoća i zahtjevnih trenutaka. Put do uspjeha Ognjen je prikazao uz konkretna znanja i vještine kroz 7 zakona poduzetništva.

CROMA EduCare – 05. i 06.04.

Da bi mogli prodavati drugima, prvo se trebamo prodati sebi samima, jer kako percipiramo sebe, tako i drugi percipiraju nas. Uz pozitivnu sliku o sebi trebamo živjeti ono što govorimo (walk as you talk) i tu energiju prenijeti na kupca. Dakle, važan je stav i način komunikacije, jer komunikacija je emocija. Pregršt zanimljivih vježbi i praktičnih primjera vezano uz emocionalnu inteligenciju i neverbalnu komunikaciju održao je Miljenko Bošković, MBA, u interaktivnom modulu Osobna prodaja.

CROMA EduCare – 30.03.

Upravljanje stresom i mentalni trening za menadžere, 3. radionica - Biofeedback i vježbe disanja za bolje upravljanje stresom

Modul Design Thinking Vedrana Antoljaka unio je kreativnost u edukaciju o korporativnom upravljanju. Uz šarene papire, bojice, spajalice, polaznici su se pozabavili raznim kreativnim uzorcima...

CROMA EduCare – 29.03.

Jedan od najvažnijih ciljeva poslovanja u digitalnoj ekonomiji i zadataka menadžmenta jest digitalna transformacija. Prof. dr. sc. Mario Spremić prikazao je najvažnije trendove digitalne ekonomije i najvažnije digitalne tehnologije, uz potrebu inoviranja novih.

CROMA EduCare – 22. i 23.03.

Iza nas je još jedan zanimljiv vikend uz mr.sc. Branka Paraća i modul Financijsko izvještavanje o poslovanju. Polaznici su se upoznali s temeljnim obilježjima poduzetničkog računovodstva, s naglaskom na učinke najčešćih poslovnih događaja, na elemente financijskih izvještaja te postupak izvještavanja.

CROMA EduCare – 15. i 16.03.

Prof.dr.sc. Mislav A. Omazić u uvodu u Menadžment društveno korisnog projekta prenosi iskustva prošlih generacija polaznika u radu na projektima te upoznaje polaznike s nekim tehnikama, vještinama i znanjima projektnog menadžmenta.

Rad na projektima olakšat će modul Upravljanje ciljevima i vremenom što ga je tijekom subotnjeg prijepodneva održao Miljenko Bošković, dipl.oec. Cilj modula je naučiti kako postići kvalitetnu percepciju raspoloživog vremena, odnosno kako svjesno upravljati vremenom.

Igor Čerenšek, mag.psych. je u uvodu modula Upravljanje stresom i mentalni trening za menadžere objasnio kako prepoznati stresne situacije i reakcije uz mogućnost smanjenja stresa kroz vještine opuštanja i vježbanja u svakodnevici, što povećava produktivnost u radu i kvalitetu rada.

CROMA