Mr.sc. Mladen Meter KONTROLING ZA MENADŽERE

U ponedjeljak, 4. prosinca 2017. mr.sc. Mladen Meter održat će predavanje i radionicu „Kontroling za menadžere“ u kojoj ćete saznati kako kontroling može pomoći u poslovanju, kako na uspješan način organizirati kontroling, što su to instrumenti strateškog i operativnog kontrolinga te kako ih možemo koristiti u praksi.

 Prijavnica

Brošura HUM-CROMA

 Brošura HUM-CROMA

CROMA EduCare – Jesenski ciklus 2017.

U petak, 22. rujna 2017. godine započeo je jesenski ciklus CROMA EduCare programa. Program je namijenjen mladim menadžerima koji u najkraće vrijeme žele steći znanja i vještine korporativnog upravljanja. Predavači su iskusni menadžeri, konzultanti i sveučilišni profesori koji osim što predaju, uspješno vode svoje poslovne prakse.

CROMA PARTNER KLUB Hotel Dubrovnik Zagreb – posebni benefiti za članove HUM-CROMA

S ciljem što ugodnijeg poslovnog ili privatnog posjeta Zagrebu, Hotel Dubrovnik Zagreb svim članovima HUM-CROMA omogućuje eksluzivne ponude noćenja u vidu popusta od 30% do čak 50% na regularne cijene. Također, gostima hotela u posebnom aranžmanu omogućen je i dodatan popust od 10% na paket cijenu konzumacije hrane i pića u restoranu American Steak & Grill House. Molimo članove da za sve dodatne informacije kontaktiraju ured HUM-CROMA. 

CROMA četvrtkom - Radionica MOTIVACIJA IZNAD CILJEVA

Održana radionica Motivacija iznad ciljeva na kojoj su polaznici naučili upravljati vlastitom motivacijom povrh uobičajenog postavljanja ciljeva. Radionica smješta motivacijske faktore u realitet današnjice i nudi praktična rješenja primjenjiva neovisno o kontekstu.

CROMA četvrtkom - Seminar INTERNET MARKETING

Na seminaru su polaznici saznali kako najbolje iskoristiti ovaj medij za promociju i oglašavanje proizvoda ili usluge, kako komunicirati s kupcima putem društvenih mreža, odnosno kako prodavati putem interneta.

Menadžeri i poduzetnici 2014.

Preuzmite PDF naše brošure Menadžeri i poduzetnici 2014. (Veličina datoteke 11MB)

 Menadžeri i poduzetnici 2014

Knjige

Tijekom prosinca 2014. i siječnja 2015. sva izdanja HUM-CROMA možete nabaviti po 50% nižim cijenama.

Syndicate content