Glavna menadžerica HUM-CROMA

Danijela Milić, MBA

Poštovani članovi,

Dolazim u Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA u vrijeme velikih turbulencija kako na gospodarskom tako i na osobnom nivou jer je podjednako teško nositi se sa  neizvjesnošću u poslovanju ali isto tako i u svakodnevnom privatnom životu.

Kriza nas je opet upozorila koliko smo ranjivi te da samo međusobnom suradnjom možemo premostiti prepreke koje nam ovo vrijeme nemilosrdno pred nas postavlja.

Upravo iz tog razloga moramo nastaviti razvijati CROMU  u agilno Udruženje prilagođeno izazovima suvremenog doba, koje će postati platforma za čvršće povezivanje menadžera kako unutar Hrvatske, tako i na regionalnoj i internacionalnoj razini.

Članovi HUM-CROMA su ljudi, a ne tvrtke.  Vi ste osobe sa bogatim iskustvom i  znanjem, te ste svojom upornošću, strašću i fokusiranošću na  ono čime se bavite postigli izvanredne rezultate i prepoznatljivost. No i vi ste jednom bili početnici, i vi ste jednom trebali savjet...

Bogatstvo vašeg znanja i iskustva nekome može biti ključna stepenica u razvoju iz dobrog menadžera u pravog lidera. Stoga pozivam sve vas koji ste spremni izdvojiti dio vašeg dragocjenog vremena da nam se pridružite u programu dijeljenja znanja, prenošenja iskustva i mentoriranju mladih talenata kroz koji ćemo zajedničkim snagama stvarati lidere budućnosti te postaviti standarde menadžerske profesije na još viši nivo kako bismo budućim liderima omogućili da se razvijaju i dalje od one točke do koje ste vi došli mukotrpnim radom, odricanjem i ulaganjem u sebe i u svoj tim.

Oliver Wendell Holmes je rekao: „Čovjekov um proširen novom idejom ili iskustvom nikada se ne vraća na svoje prijašnje dimenzije.“

Budimo pokretač  širenja  ideja i razvoja umova otvorenih za kontinuirano učenje, usavršavanje, prihvaćenje promjena i postizanje izvrsnosti.

Pozivam vas da sudjelujete, da sugerirate, da pomognete u radu Udruženja kako bismo zajedničkim snagama i novom energijom uspješno nastavili razvijati CROMU.