IDEJA VRIJEDNA 100.000 KUNA!

HUM-CROMA suorganizator je projekta Bjelovar Startup 2018., putem kojeg će se dobitniku natječaja za realizaciju ideje dodjeliti 100.000 kuna i puna stipendija CROMA EduCare Mini MBA programa. Također, u prvoj godini realizacije CROMA će dobitniku pružiti besplatne usluge mentorstva u cilju što bolje implementacije idejnih rješenja. Natječaj je namijenjen budućim ili postojećim malim poduzetnicima, neovisno o lokaciji i vrsti ideje.

Uvijete i obrasce natječaja možete pronaći OVDJE

MENADŽERI I PODUZETNICI GODINE 2017.

Na jutarnjoj konferenciji za novinare održanoj u Hotelu Westin Zagreb, proglašeno je 16 ovogodišnjih dobitnika nagrade Menadžer godine u 9 kategorija. U kategoriji Velika poduzeća: Daliborka Kranjčić, dipl.inf., članica Upravnog odbora i glavna izvršna direktorica tvrtke KTC d.d. iz Križevaca i Goran Šutalo, dipl.ing., vlasnik i direktor tvrtke Color Emajl d.o.o. iz Požege. U kategoriji Srednja poduzeća: Slavko Rajnović, dipl. ing., direktor tvrtke Brana d.o.o. iz Virovitice i Mr. Enis Kancelir, predsjednik Uprave tvrtke Istragrafika d.d. iz Rovinja. U kategoriji Mala poduzeća: Petar Jelinčić, dipl.ing., direktor tvrtke Sintaksa d.o.o. iz Splita i Branimir Muidža, dipl.oec., direktor tvrtke TBG Beton d.o.o. iz Zagreba. U kategoriji Mladi menadžer: Stiven Toš, univ.spec.oec., direktor tvrtke Bomark Pak d.o.o. iz Varaždina. U kategoriji Javna poduzeća: Vedran Devčić, dipl.ing., MBA, predsjednik Uprave tvrtke Luka Rijeka d.d. iz Rijeke. U kategoriji Inozemna poduzeća: Goran Grotić, dipl.ing., direktor društva ACG Lukaps d.o.o. iz Ludbrega i Josip Vuk, ing., direktor tvrtke BDF Servis d.o.o. iz Huma na Sutli. U kategoriji Poduzetnik godine: Mladen Drnasin, predsjednik Uprave tvrtke Deltron d.o.o. iz Splita i Mr. Darko Pervan, predsjednik Uprave tvrtke Bjelin d.o.o. iz Ogulina. U kategoriji Projekt menadžer: Massimo Piutti, mag.oec., član Uprave tvrtke Mon Perin d.o.o. iz Bala i Jarmila Pezo, dipl.ing., predsjednica Uprave tvrtke IGEA d.o.o. iz Varaždina. U kategoriji Nagrada za životno djelo: Dragutin Kranjčec, vlasnik i prokurist tvrtke TTI d.o.o. iz Varaždinskih Toplica i Prof.dr.sc. Antun Presečki, vlasnik i prokurist tvrtke Presečki Grupa d.o.o. iz Krapine.

CROMA EduCare – 9. prosinac 2017.

Jesenski ciklus CROMA EduCare programa završio je odlaskom u tvrtku Bjelin d.o.o. iz Ogulina gdje su polaznici održali prezentacije projekata u sklopu modula „Menadžment društveno korisnog projekta“, pod vodstvom izvr.prof.dr.sc. Mislava Omazića. Dodijeljeni su certifikati i potvrde, a naši domaćini predstavili su nam proizvode i poslovnu strategiju tvrtke.

CROMA EduCare- 1. i 2. prosinac 2017.

Jedanaestog vukenda edukacije polaznici su imali prilike sudjelovati u team building radionici Miljenka Boškovića, dipl.oec., „Mistery Party“. Dr. Robert Duras održao je modul „Ljudski potencijali i osobni razvoj u organizaciji – osobni pristup“.

CROMA EduCare 24. i 25. studeni 2017.

Kamilo Antolović, dipl.oec. održao je modul „Marketing i društvena odgovornost“. Gost predavač bio je Ivan Milčić, dipl. ing., dugogodišnji (bivši) predsjednik Uprave tvrtke Končar Energetski transformatori d.o.o. Pod mentorstvom izvr.prof.dr.sc. Mislava A. Omazića polaznici su nastavili s radom na društveno korisnim projektima.

CROMA EduCare 17. i 18. studeni 2017.

Doc.dr.sc. Robert Kopal, prof.v.š. održao je modul „Praktična primjena teorije igara u poslovanju.“ U sklopu radionice Igora Čerenšeka, mag.psych. „Izvrsnost u svakodnevici“ kao gost pridružio nam se vrhunski veslač Damir Martin.

Udruženi sadržaj