Seminar VODSTVO, KARAKTER I ETIČNOST U POSLOVANJU

11., 12, i 13. prosinca 2018.

Seminar je osmišljen kao kombinacija interaktivnog predavanja, simulacija i vježbi koje razvijaju potencijale čovjeka kao lidera, a vode ga dvije nadahnute i karizmatične predavačice s dugogodišnjim iskustvom u osobnom i organizacijskom liderstvu, marketingu, ekonomiji, coachingu, komunikaciji i lean menadžmentu - Ljiljana Ciglar, univ.spec.oec. i Anja Štefanić, mag.oec.

 Objava

 Prijavnica

CROMA EduCare Mini MBA Jesenski ciklus 2018.

Započeli su upisi u 14. generaciju CROMA EduCare Mini-MBA programa, koji će započeti 21. rujna 2018. Program je namijenjen mladim menadžerima koji u najkraće vrijeme žele steći znanja i vještine projektnog menadžmenta i korporativnog upravljanja. Za jesenski ciklus osigurali smo vrhunske predavače, mnoštvo stručne literature i materijala, kao i dvije zabavne team building radionice! Postanite dio ekipe od preko 280 iznimno zadovoljnih polaznika iz prijašnjih generacija. Vidimo se!

 Prijavnica - Jesen 2018

Brošura HUM-CROMA

 Brošura HUM-CROMA

Seminar Dr.sc. Mladen Meter: MENADŽERSKI IZVJEŠTAJI

Dr.sc. Mladen Meter održao je seminar Menadžerski izvještaji u kojem ćsu polaznici u teoriji i praksi naučili kako na jednostavan i sažet način prikazati najvažnije informacije o poslovanju poduzeća.

AMSEE - Asocijacija menadžera Jugoistočne Europe

HUM-CROMA suosnivač je i članica AMSEE, Asocijacije menadžera Jugoistočne Europe. Ciljevi osnivanja Asocijacije odnose se na unapređenje komunikacije menadžera iz regije, razmjenu znanja i iskustva u domeni menadžmenta te osnaživanje i povezivanje regionalnih stručnih organizacija. U okviru osnivačkog Sporazuma održan je i Europski kongres menadžera u Crnoj Gori, prilikom kojeg se okupilo više od 300 vodećih poslovnih ljudi iz Europe i regije.

CROMA PARTNER KLUB Hotel Dubrovnik Zagreb – posebni benefiti za članove HUM-CROMA

S ciljem što ugodnijeg poslovnog ili privatnog posjeta Zagrebu, Hotel Dubrovnik Zagreb svim članovima HUM-CROMA omogućuje eksluzivne ponude noćenja u vidu popusta od 30% do čak 50% na regularne cijene. Također, gostima hotela u posebnom aranžmanu omogućen je i dodatan popust od 10% na paket cijenu konzumacije hrane i pića u restoranu American Steak & Grill House. Molimo članove da za sve dodatne informacije kontaktiraju ured HUM-CROMA. 

CROMA četvrtkom - Radionica MOTIVACIJA IZNAD CILJEVA

Održana radionica Motivacija iznad ciljeva na kojoj su polaznici naučili upravljati vlastitom motivacijom povrh uobičajenog postavljanja ciljeva. Radionica smješta motivacijske faktore u realitet današnjice i nudi praktična rješenja primjenjiva neovisno o kontekstu.

CROMA četvrtkom - Seminar INTERNET MARKETING

Na seminaru su polaznici saznali kako najbolje iskoristiti ovaj medij za promociju i oglašavanje proizvoda ili usluge, kako komunicirati s kupcima putem društvenih mreža, odnosno kako prodavati putem interneta.

Udruženi sadržaj