Predavanje MANAGEMENT AWARENESS

Kad biste mogli odabrati samo jedno jedino predavanje koje bi Vam pomoglo da svoje djelatnike educirate da budu konkurentni, a tvrtku strateški vodite prema sigurnom uspjehu, onda bi to bilo predavanje izv. prof. dr. sc. Roberta Kopala, prof. v. š. „Strateško promišljanje menadžmenta – MANAGEMENT AWARENESS“!

 Info i prijavnica

MONOGRAFIJA HUM-CROMA

Povodom proslave 30. godišnjice djelovanja izdajemo monografiju koja u detalje opisuje brojne odrađene projekte, aktivnosti i postignuća, ali i važne trenutke u povijesti hrvatskog gospodarstva kojima je CROMA bila začetnik ili predvodnik.

-

Preuzmite monografiju

PROJEKTI POLAZNIKA EDUCARE MINI MBA 2020

Jedna od specifičnosti CROMA Educare Mini MBA očitava se u modulu "Menadžment društveno korisnog projekta" u kojem pod mentorstvom prof.dr.sc. Mislava Omazića polaznici za zadatak imaju osmisliti, voditi i završiti vlastiti projekt.

Tijekom tromjesečnog rada na projektima polaznici u timovima aktivno koriste novostečena znanja i alate poput Time managementa, Leadershipa i teorije igara.

U proteklih 10 godina EduCare-a predstavljeni su iznimni projekti sa stvarnim učinkom na lokalnu zajednicu, a ovim putem vam predstavljamo izvrsne projekte generacije 2020.

PROJEKTI GENERACIJE 2020.

REZULTATI PROVEDENOG ISTRAŽIVANJA

Preuzmite detaljan izvještaj prvodenog istraživanja i ankete o utjecaju Covid-19 na mikro,malo i srednje poduzetništvo u RH.

Istraživanje smo proveli u suradnji s HUP-om i Best Advisory konzalting agencijom na uzorku od preko 260 ispitanika po uzoru na McKinsey istraživanje provedeno u 5 zemalja EU.

Rezultate istraživanja prokomentirali smo na radnom panelu u sklopu Susreta CROMA 2020, a snimku pogledajte klikom na ovaj LINK

----

PREUZMITE IZVJEŠTAJ

---

Seminar VODSTVO, KARAKTER I ETIČNOST U POSLOVANJU

 

Seminar je osmišljen kao kombinacija interaktivnog predavanja, simulacija i vježbi koje razvijaju potencijale čovjeka kao lidera, a vode ga dvije nadahnute i karizmatične predavačice s dugogodišnjim iskustvom u osobnom i organizacijskom liderstvu, marketingu, ekonomiji, coachingu, komunikaciji i lean menadžmentu - Ljiljana Ciglar, univ.spec.oec. i Anja Štefanić, mag.oec.

 Objava

 

Seminar Dr.sc. Mladen Meter: MENADŽERSKI IZVJEŠTAJI

Dr.sc. Mladen Meter održao je seminar Menadžerski izvještaji u kojem ćsu polaznici u teoriji i praksi naučili kako na jednostavan i sažet način prikazati najvažnije informacije o poslovanju poduzeća.

Udruženi sadržaj