2. Kongres europskih menadžera - Prva Najava

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika nominirano je da organizira i bude domaćin sudionicima Drugog kongresa europskih menadžera i stoga s ponosom najavljujemo i pozivamo Vas da rezervirate termin za sudjelovanje na Kongresu koji će se održati od 30.11. - 02.12. 2017.g. u hotelu Westin Zagreb.

Program 2. kongresa još se razrađuje u suradnji sa suorganizatorima: HGK – Hrvatska gospodarska komora, AMJI – Asocijacija menadžera Jugoistočne Europe i AMM - Asocijacija menadžera Crne Gore, ali je izvjesno da će tematski okvir biti vezan uz post Brexit realnost i trendove na zajedničkom tržištu EU, tj. uz one izazove koji se tiču svih menadžera i poduzetnika, odnosno poslovanja njihovih tvrtki. U fokusu panel diskusije biti će pitanje: "Zašto trebamo jedinstveni Europski kodeks korporativnog menadžmenta za poslovanje na tržištu EU".

 

Svoje sudjelovanje u radu 2. Kongresa najavio je veći broj glavnih menadžera, članova uprava i predsjednika vodećih europskih i globalnih korporacija koji dijele izložene argumente, ali govornica će biri otvorena i onima koji su skeptični ili imaju zamjerke oko smisla donošenja jedinstvenog Europskog kodeksa korporativnog upravljanja.

Nakon krupnih korporativnih skandala i financijskih malverzacija, fenomena dezindustrijalizacije i masivne nezaposlenosti mladih diljem EU te rastućih dezintegrirajućih tendencija u ekonomskim politikama na tlu EU nalazimo se u prijelomnom trenutku procesa razvoja tržišta EU i kritičnoj situaciji kada je potrebno čuti glas poslovnih ljudi i njihovu viziju kvalitete poslovanja na zajedničkom tržištu u neposrednoj budućnosti.

 

U izradi je službena stranica Kongresa s točnim detaljima programa i prijavnicom

Sažetak s održanog 1. Kongresa europskih menadžera u Budvi, Crna Gora održanog 6.-7. lipnja 2016. godine OVDJE