Kongres europskih menadžera „Diversity in Leadership“

Loading Događanja

« Sva Događanja

Kongres europskih menadžera „Diversity in Leadership“

29. rujna

Carpe Diem

poznata nam je latinska izreka koju je prvi izgovorio veliki pjesnik Horacije i koja, u doslovnom prijevodu znači, „iskoristi dan“. Vjerujemo da predstojeći Kongres europskih menadžera u organizaciji HUM CROMA koji će se održati u Opatiji, 29.09.2022. godine je dan koji možemo iskoristiti na najbolji mogući način u susretu s vodećim menadžerima Hrvatske i Europe, razmjeni iskustva te aktivnom sudjelovanju u networking-u.

Tema ovogodišnjeg Kongresa menadžera je „Diversity in leadership“. Iako je tema „svevremenska“ i „stalno prisutna“, ista je danas i više nego aktualna. Danas, kada se nadamo okončanju pandemije COVID-19 i povratku na „staro normalno“, svjedoci smo nemilosrdnih ratnih zbivanja u Ukrajini te, bez pretjerivanja, tektonskim geopolitičkim poremećajima u Europi i Svijetu koji imaju izrazito negativne posljedice na cjelokupni život, gospodarstvo i poslovanje na svim razinama.

Kako i na koji način održati i unaprijediti svoje poslovanje, kako odgovoriti još jednom izazovu koji je pred nama, pokušat ćemo, zajedno s vodećim menadžerima Hrvatske i Europe, odgovoriti na skupu u Opatiji 29.09.2022. godine

Detalji:

Datum:
29. rujna
Događaj Category:
Web stranica:
https://croma.hr/kongres-menadzera-2022/

Lokacija

Opatija
Opatija, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Organizator

Croma
Telefon:
broj telefona
E-pošta:
hum-croma@croma.hr
Web stranica:
www.croma.hr