CROMA LeaderShip PILOT PROGRAM

Pet radionica o lidershipu pod vodstvom najboljih lidera u edukaciji (prof. dr. sc. Velimir Srića, Alen Premužak, prof. dr. sc. Igor Jukić i Mirela Španjol, prof.) zajedno s najboljim poslovnim liderima u hrvatskom gospodarstvu, učinit će i vas liderom!!!

 Info

 Prijavnica

WEBINAR ZA ČLANOVE - NAJAVA

Pozivamo vas na webinar o utjecaju top menadžera na vođenje prodajne funkcije, koja igra presudnu ulogu u postizanju dugoročnih poslovnih rezultata poduzeća. Webinar će 4. ožujka 2021. u 15.00 sati održati poznata slovenska konzultantica dr. Amadea Dobovišek, direktorica i vlasnica poduzeća Publi Una d.o.o. iz Ljubljane.

Nakon predavanja razgovoru će se pridružiti gospodin Zoran Šimunić, vlasnik i direktor hrvatske tvrtke Naše klasje d.o.o., nagrađen CROMINOM nagradom za najboljeg hrvatskog poduzetnika u 2019. godini. Na praktičnom primjeru njegove tvrtke, na kojem su surađivali, konzultantica i njezin gost pokazat će kako mogu top menadžeri najbolje utjecati na vođenje prodaje i time omogučiti što efikasniju implementaciju tržišnih strategija.  

Predavanje je GRATIS za sve članove HUM-CROMA te vas molimo da samo popunite prijavnicu te ćemo vam link za on line praćenje  poslati dan prije predavanja.

INFO + PRIJAVNICA

MLADEN METER - NAJAVA

Ne propustite vrhunsko interaktivno predavanje i radionicu za menadžere u kojoj će vam putem praktičnih primjena Dr.sc. Mladen Meter u četvrtak, 26.2.2021. prenijeti znanje i poslovne alate u profesionalnoj izradi menadžerskih izvještaja i prezentacija, koji su često ključ uspjeha prilikom sklapanja novih poslova ili predstavljanja novih projekata suradinicima ili poslovnim partnerima. Detalje predavanja i radionice možete saznati klikom na donji link.

INFO+PRIJAVNICA

DODJELA DIPLOMA POLAZNICIMA EDUCARE MINI MBA U 2020.

Dodijeljene su diplome polaznicima Croma EduCare Mini MBA u generaciji 2020. Zahvaljujemo polaznicima na aktivnom angažmanu u proteklih 9 mjeseci!

Novostećenim znanjima i poslovnim alatima polaznici će zasigurno dodatno ojačati pozicije vodećih tvrtki koje su prepoznale važnost ulaganja u stručne kapacitete svojih zaposlenika.

ODRŽAN SUSRET CROMA 2020

U petak, 18. prosinca održan je Susret Croma 2020. na kojemu smo predstavili ovogodišnje dobitnike nagrade za menadžere i menadžerice godine. Čestitamo dobitnicima: Jasminka Horvat Martinović - Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., Mario Opačak - Vaillant Hrvatska d.o.o., Tomislav Knezović - Prostoria d.o.o. , Silvija Celjak - Ethereal d.o.o., Jelena Šurbek - Mini mljekara Veronika d.o.o., Igor Vlahović - Press Glass d.o.o., Snježana Jarnjak - FANON, Martin Evačić - NTL d.o.o., Denis Peloza - AUTO SL 91 d.o.o., Darinko Bago - nagrada za životno djelo KONČAR Group

 

YouTube stream i snimku Susreta možete pogledati klikom na ovaj LINK

Na Susretu smo predstavili rezultate provedene ankete "Utjecaj covid-19 na mikro, malo i srednje poduzetništvo" te održali radni panel s osvrtom na temu.U narednim objavama detaljnije ćemo vam predstaviti ovogodišnje laureate i njihove iznimne poslovne biografije te izjave s radnog panela.

EDUKACIJA ZA ČLANOVE - KREŠIMIR MACAN

Jedan od najutjecajnijih  PR stručnjaka u Hrvatskoj predstavit će vam nove marketinške trendove, optimizaciju korištenja i utjecaj društvenih mreža na poslovanje te načine kriznog komuniciranja u odnosima s javnošću. Savjetujemo vam da ne propustite priliku te da sudjelujete na ovom izvrsnom i korisnom predavanju - Gratis u okviru vašeg članstva.

INFO+PRIJAVNICA

 

ANKETA O UTJECAJU KRIZE NA PODUZEĆA U RH

CROMA u suradnji s Hrvatskom udrudgom poslodavaca i Best Advisory konzalting grupom provodi anketu s gornjim naslovom u cilju budućeg zajedničkog djelovanja u izradi plana i smjernica za mjere i pomoć mikro, malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj.

Anketa je anonimna te se prilikom obrade ne prikupljaju podaci o ispunitelju! Molimo članove i partnere Udruženja te širu poslovnu javnost da sudjeluju u što većem broju kako bismo postigli što veću reprezentativnost i stvarni uvid u vaše potrebe za prebrođivanje krize.

Anketu otvarate klikom na ovaj LINK

SUSRET CROMA 2020.

30. susret CROMA i dodjela nagrada i priznanja Menadžer godine 2020. održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH, g. Zorana Milanovića i supokroviteljstvom MINGOR-a te u partnerstvu s Gradom Zagrebom, HGK i HUP-om, u petak, 18. prosinca 2020. u Hotelu Westin Zagreb u vremenu od 10.00 do 12.00 sati. Ovogodišnje nagrade i priznanja bit će dodijeljene u 8 ravnopravnih kategorija, najboljim menadžerima i poduzetnicima iz cijele Hrvatske koji zapošljavaju više od 2.500 ljudi i ostvaruju godišnji prihod od cca. 3.000.000.000,00 kn.

Zbog epidemiološke situacije i  sukladno ograničenjima održavanja javnih skupova, ovogodišnji Susret CROMA 2020. održat će se u nazočnosti do 25 osoba (laureati i predstavnici pokrovitelja, supokrovitelja, partnera i novinara) te Vas pozivamo da događaj pratite putem live streaming na linku­­­­­­­­­­­­­­ https://youtu.be/JcZ-2zVG6tA

Nakon dodjele nagrada održat će se panel diskusija na temu „Da li će malo gospodarstvo preživjeti koronu?“ prilikom čega će biti predstavljeni rezultati zajedničke ankete koju su HUM-CROMA, HUP i Best Advisory konzalting agencija proveli na relevantnom uzorku mikro, malih i srednjih poduzetnika u RH, a prema uzoru na McKinseyevo istraživanje koje je održano u 5 zemalja EU.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA ove godine obilježava i 30. obljetnicu osnutka i kontinuiranog djelovanja, povodom čega će biti predstavljena prigodna monografija koja će biti dostavljena svim  lauratima , članovima i partnerima. Svečano obilježavanje 30. obljetnice  odgađamo do prve prilike kada nam epidemiološka situacija dozvoli organizirati taj događaj za veći broj sudionika na kojem ćemo, nadamo se,  imati prilike i za susret uživo.

P R O G R A M

10.00 – 10.20 PREDSTAVLJANJE MONOGRAFIJE 30 GODINA HUM-CROMA I POZDRAVNI GOVOR

-Tihomir Premužak, predsjednik HUM-CROMA

-Esad Čolaković, glavni menadžer HUM-CROMA

-Tomislav Radoš, potpredsjednik HGK za industriju i energetiku

-Damir Zorić, glavni direktor HUP-a

10.20 – 11.00 DODJELA NAGRADA I PRIZNANJA MENADŽERIMA GODINE 2020.

-Ana Soldo, predsjednica žirija i Tihomir Premužak, predsjednikHUM-CROMA

11.00 – 11.15 Stanka za fotografiranje

11.15 – 12.00 PANEL DISKUSIJA o provedenom istraživanju i anketi:

COVID – 19 vs. MSP 1:0 , Da li će malo gospodarstvo preživjeti koronu?“

Syndicate content