CROMA EduCare PLUS

CROMA EduCare PLUS je intenzivan oblik edukacije namijenjen svim razinama menadžmenta, poduzetnicima i stručnjacima koji formalno nemaju status profesionalnih menadžera, a žele u najkraće vrijeme usvojiti specijalizirane teme iz područja korporativnog upravljanja i rad na projektima.

Jednogodišnji program edukacije se sastoji od 10 različitih modula koji se održavaju jednom mjesečno, tijekom vikenda. Svaki modul traje 20 sati, a odvija se petkom poslijepodne od 15.00 do 20.00 sati, subotom od 09.00 do 20.00 sati i nedjeljom od 09.00 do 14.00 sati. Nakon uvodnog interaktivnog predavanja, slijedi rad u malim grupama na dogovorenim projektima te završna prezentacija rada na projektu/slučaju.

Polaznici mogu upisati cijeli program ili odabrati samo pojedine module za koje su profesionalno više zainteresirani. Po završetku svakog modula dobivaju certifikat HUM-CROMA o stručnoj osposobljenosti za pojedinu poslovnu funkciju, odnosno potvrdu o završenom integralnom programu i strukovnoj osposobljenosti za samostalno upravljanje poslovnim procesima i poduzetničkim projektima.