Mentorski program

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA

UKLJUČITE SE U MREŽU MENTORA I MENTIJA
HUM-CROMA-e


i budite dio Udruženja koje okuplja menadžere koji kontinuirano unapređuju svoja znanja i vještine, a svoje bogato iskustvo nesebično dijele sa drugima! Pozivamo sve mlade menadžere da se prijave na mentorski program HUM CROMA-e. Mentorski program je besplatan za sve članove HUM – CROMA-e i zamišljen je kao individualni rad u parovima kroz mjesečne neformalne konzultacije virtualno ili uživo u terminima dogovorenim direktno između mentora i mentija. Mentori ovog programa su jedni od najuspješnijih menadžera u Hrvatskoj, članovi HUM – CROMA-e i dobitnici nagrade „Menadžer godine“.

Ovaj program doprinosi razvoju novih generacija lidera te širi mrežu kontakata, potiče mogućnosti dijeljenja znanja I iskustava koje su ključne za njihov profesionalni razvoj. Ovo je prilika da polaznici razviju ˝meke vještine˝ koje nisu imali priliku razvijati tijekom obrazovanja I usavršavanja kroz izravno učenje u praksi i iz primjera nekih od najuspješnijih lidera u Hrvatskoj.

Prijave zainteresiranih zaprimaju se do 31. svibanja, te program počinje od lipnja 2023. i traje do prosinca 2023.
Parovi će raditi individualno na razvoju vještina i znanja te će paralelno kreirati zajednički projekt.

Upoznaj mentore koji će ove godine sudjelovati u mentorskom programu


Na kraju programa biti će organizirana prezentacija njihovih projekata i proglašenje pobjednika, a najbolji menti ulazi u kategoriju natjecanja za menadžera godine 2023. Svi zainteresirani se samostalno mogu prijaviti putem niže navedene prijave uz koju trebaju priložiti životopis i pismo motivacije, a članovi Izvršnog odbora HUM-CROMA-e će između svih prijavljenih kandidata odabrati 10 ovogodišnjih polaznika/ mentija.