“Inspiracija i povjerenje” by FranklinCovey® interaktivna radionica

“Inspiracija i povjerenje” by FranklinCovey® interaktivna radionica

14:30 - 16:30
Trg bana Josipa Jelačića 15/2.

Pozivamo Vas na interaktivnu radionicu koju organiziramo u suradnji sa FranklinCovey, globalnom kompanijom specijaliziranom za unaprjeđivanje učinka i postizanje rezultata koji zahtijevaju promjene u ljudskom ponašanju.

U posljednjih 20 godina svijet se nepovratno promijenio u nebrojeno mnogo primjera. Konstantne promjene, inovacije i želja za uspjehom promijenile su našu svakodnevnicu. Ove promjene nisu uvijek dobre i gotovo u svim situacijama dovede pred nas nove poslovne i /ili privatne izazove. Za mnoge je ova stvarnost zahtjevna, stresna i zabrinjavajuća, a to je često puta i glavni razlog zbog kojeg pojedinci, timovi, pa čak i cijele organizacije nisu u mogućnosti pružiti svoju najbolju verziju sebe i osigurati nešto što se u teoriji zove “optimalan učinak”.

Ovaj disbalans dovodi nas u situaciju da naše interno stanje i emocije ograničavaju naš kapacitet, znanja i vještine u nastojanju da postignemo uspjeh. „Kako izbalansirati biološke zakone i otključati optimalni potencijal pojedinaca i timova koje vodimo?”, uvodna je misao u novu paradigmu upravljanja zaposlenicima, a zove se “Inspiracija i povjerenje”. Ukoliko vam ovo zvuči inspirativno, pridružite nam se 09.06.2022. godine u vremenu od 14 30h – 16 30h u prostorijama HUM-CROMA-e,  na lokaciji Trg bana Josipa Jelačića 15/2.

PANEL DISKUSIJA “Izazovi na tržištu rada u Osječko-baranjskoj županiji i šire”