Networking Lipanj 2021

Networking Lipanj 2021

Networking lipanj 2021

IEDC Alumni Klub Hrvatska i CROMA organizirali su 30.06. u Zagrebu networking druženje.

Nakon posljednjih godinu dana u kojima nismo bili u mogućnosti ostvariti druženja s dragim kolegama i članovima, bilo je pravo osvježenje okupiti se u lijepom ambijentu Velvet Cafe-a.

Bila nam je čast čuti i nekoliko riječi prof. Danice Purg, predsjednice IEDC – Bled School of Management, Ivane Krajinović, predsjednice IEDC Alumni Kluba Hrvatska i Tihomira Premužaka, predsjednika CROME koji su govorili upravo o izazovima networkinga u trenutnim okolnostima poslovanja. Iako smo se svi vrlo brzo uspjeli, ponajviše jer smo bili primorani, naviknuti na online sastanke, seminare, konferencije, kontakti s kolegama uživo su nezamjenjivi.

Cilj nam je redovito organizirati događaje poput ovoga, jer upravo to CROMA i je, potpora menadžerima i poduzetnicima te spona za njihovo što bolje povezivanje. Želimo stvarati prilike za razmjenu novih ideja, za prijenos znanja i iskustva, poticati kontinuirani razvoj i edukaciju menadžera te biti sinonim za okupljanje lidera budućnosti.

U rujnu planiramo organizirati iduće okupljanje također u suradnji sa IEDC Alumni Klubom Hrvatska te vas pozivamo da dođete, ostvarite kontakt s možda budućim kolegama ili suradnicima, saznate neku novu informaciju ili samo jednostavno uživate u druženju.

NAJAVA GRATIS RADIONICE ZA ČLANOVE – OSOBNI RAZVOJ U RAZDOBLJU KRIZE