Open Lecture / Integrity and Personal Branding in a Business Environment

Open Lecture / Integrity and Personal Branding in a Business Environment

Trg Bana Josipa Jelačića 15/2

 

Open Lecture / Integrity and Personal Branding in a Business Environment

 

Pozivamo članove Crome da nam se pridruže na otvorenom predavanju Miroslava Klepača, koje će se održati 16. studenog 2023. s početkom u 18:00 sati u
prostorijama Crome na Trg Bana Josipa Jelačića 15/2

Ovaj događaj organiziraju IEDC Bled School of Management Alumni Club i Hrvatsko Udruženje, a nakon predavanja, svi ste pozvani da ostanete na opuštenom druženju i networkingu uz prigodni domjenak.

Potvrdu Vašeg dolaska molimo poslati mailom na [email protected], najkasnije do 14.11.2023.

PREDAVAČ:

Miroslav Klepač ima 14 godina iskustva kao financijski direktor I član uprave u društvima kojakotiraju na međunarodnim burzama u sektoru osiguranja (Croatia osiguranje d.d. i Allianz Zagreb d.d.), telekomunikacija (Hrvatski telekom/T-Mobile/Iskon) i proizvodnje I proizvodnji I distribucijihrane (Podravka d.d. ). Tijekom karijere vodio je mnoge projekte transformacije, spajanja ipreuzimanja, dezinvestiranja i integracije. Poslije korporativne karijere fokusirao se na razvoj ljudskihresursa, posebno coaching i mentoring talentiranih managera i timova kroz rad u vlastioj tvrtkiExpertive d.o.o. u kojoj radi sa nizom istaknutih Hrvatskih managera. Osim iskustva u upravljanjumnogim projektima u tvrtkama u kojima je radio Miroslav je započeo karijeru kao financiski savjetnikza akvizicije i spajanja na tržištima srednje i jugoistočne Europe. Miroslav je diplomirao ekonomiju naekonomskom fakultetu u Zagrebu 1995, 2000 EMBA na IEDC Bled School of management teCoaching Academy of Executive Coaching iz Londona. Svoj mantorski rad bazira na otvorenojkomunikaciji,iznimnoj predanosti te fokusu na dugoročnom prosperitetu managera i tvrtki kojesavjetuje.

Pozivnica (CROMA) – predblagdansko druženje