Poslovna delegacija HUM-CROMA-e u Bruxelles i posjet Međunarodnom summitu o održivosti

Poslovna delegacija HUM-CROMA-e u Bruxelles i posjet Međunarodnom summitu o održivosti

 

 

HUM-CROMA organizira putovanje u Bruxelles 1.-2.12.2022. koje uključuje posjete ključnim institucijama Europske unije te razgovore o gospodarskim izazovima i utjecaju europskih politika i odluka na poslovanje. Delegacija će posjetiti i summit o održivom leadershipu koji organizira Europsko udruženje menadžera CEC gdje će kroz brojna izlaganja i interaktivne panel diskusije biti istaknuta važnost održivog vođenja.

U sklopu delegacije organiziran je:

  • prijem kod jednog od zastupnika Republike Hrvatske u Europskom parlamentu
  • posjet Europskom parlamentu i Parlamentariumu
  • posjet Europskom udruženju menadžera CEC te susret sa predsjednikom CEC-a, g. Maxime Legrande i delegacijama brojnih europskih udruženja menadžera
  • posjet summitu o održivosti SUSTAINABLE LEADERS SUMMIT 2022

Broj sudionika delegacije je ograničen na 15 osoba, a sudjelovanje je namijenjeno članovima HUM CROMA-e . Prijaviti se možete izravno na e-mail [email protected]. S obzirom na popunjenost letova i dostupnost hotela savjetujemo Vas da što prije napravite Vašu rezervaciju leta i smještaja te se prijavite što prije.

Za dodatne informacije možete izravno kontaktirati Martu Grđan telefonski na 01/ 4838 709.

Naknada za sudjelovanje u delegaciji iznosi 2,200 HRK (+ PDV) po osobi. Članovi snose trošak smještaja, zrakoplovne karte i transfera.

 

Preporuke hotela:

Preporuke letova:

ZAGREB – BRUXELLES

30.11. – 6:30h direktan let, 18:00 direktan let (cca. 230 €, FlyOpti s uključenom prtljagom)

1.12. – 6:40h s uključenim presjedanjem u Frankfurtu (cca.286 €, FlyOpti s uključenom prtljagom)

BRUXELLES – ZAGREB

2.12. –  20:40h direktan let ( cca. 319 €, FlyOpti s uključenom prtljagom )

3.12. – 14:40h s presjedanjem u Frankfurtu ( cca. 208 €, FlyOpti)

4.12. – 20:40h direktan let (cca. 237 €, FlyOpti )

TROŠKOVI

Naknada za sudjelovanje u delegaciji iznosi 2,200 HRK (+ PDV) po osobi te uključuje organizirane  posjete prema navedenom program te zajednički ručak i zajedničku večeru 1.12.2022.  Članovi snose trošak smještaja, zrakoplovne karte i transfera.  S obzirom na veliki interes za letovima u navedenom terminu savjetujemo Vas da kupite avionsku kartu što prije.

PRIJAVE

Broj sudionika delegacije je ograničen na 15, a sudjelovanje je namijenjeno članovima HUM-CROMA-e. Mjesta će biti dodjeljivana prema redoslijedu prijave. Prijaviti se možete izravno na e-mail [email protected] Za dodatne informacije možete izravno kontaktirati Martu Grđan  telefonski na 01/ 4838 709.

Osobni podaci

Za posjetu institucijama potrebno je dostaviti osobne podatke sudionika delegacije koji uključuju ime, prezime, tvrtku, poziciju, vrstu identifikacijske isprave (osobna iskaznica ili putovnica) te broj identifikacijske isprave. Ukoliko Europski parlament bude zahtijevao dodatne podatke (kao što su OIB, datum rođenja, rok trajanja putne isprave…) o tome ćete biti obavješteni pravovremeno. Za posjete institucijama nužno je imati identifikaciju ispravu (osobna iskaznica ili putovnica).

Program delegacije i prijavnica dostupni za preuzimanje.

Program putovanja

Online prijavnica .pdf prijavnica .docx prijavnica

PANEL DISKUSIJA “Kriza dobavnih lanaca”