KONGRES MENADŽERA 2022

KONGRES MENADŽERA 2022

Carpe Diem

poznata nam je latinska izreka koju je prvi izgovorio veliki pjesnik Horacije i koja, u doslovnom prijevodu znači, „iskoristi dan“.

Vjerujemo da predstojeći Kongres menadžera u organizaciji HUM CROMA-e koji će se održati u Opatiji, 29.09.2022. godine u hotelu 4 Opatijska cvijeta, je dan koji možemo iskoristiti na najbolji mogući način u susretu s vodećim menadžerima Hrvatske i Europe, razmjeni iskustva te aktivnom sudjelovanju u networking-u.

Tema ovogodišnjeg Kongresa menadžera je

“Liderstvo u vrijeme promjena”

Iako je tema svevremenska i stalno prisutna, ona je danas i više nego aktualna. Nakon okončanja pandemije COVID-19 i popuštanja epidemioloških mjera u Europskoj uniji, istodobno sa željenim povratkom na „staro normalno“ danas svjedočimo tektonskim poremećajima u Europi i svijetu.

Kako i na koji način održati i unaprijediti poslovanje te odgovoriti na izazove, pitanja su na koja ćemo pokušati odgovoriti na kongresu u Opatiji. Na skupu će sudjelovati menadžeri iz vodećih hrvatskih i regionalnih kompanija, predstavnici akademske zajednice i nadležnih ministarstava, financijskih institucija, show businessa, predstavnici komplementarnih nacionalnih i međunarodnih udruženja te brojni veleposlanici akreditirani u Republici Hrvatskoj.

Više o kongresu
Strateško razmišljanje i Upravljanje konfliktima i prigovorima