Pozivamo na radionicu: ”Moderan način života i prehrambene navike -gdje smo zalutali?”

Pozivamo na radionicu: ”Moderan način života i prehrambene navike -gdje smo zalutali?”

Wellness studij, Slavonska 3.

Za sve članice Crome 13.lipnja 2024. s početkom u 14:30 organiziramo besplatnu radionicu na temu  ” Moderan način života i prehrambene navike – gdje smo zalutali? ” koja će se održati u novootvorenom wellness studiju “2 x tjedno “, Slavonska 3. Predviđeno trajanje radionice je sat vremena nakon čega će uslijediti domjenak i networking uz kratko predstavljanje  i mogućnost isprobavanja jedinstvenog fitness koncepta s njemačkim Milon pametnim spravama za vježbanje  kojima upravlja umjetna inteligencija te ih automatski prilagođava svakoj pojedinoj vježbačici  te  nadzire kvalitetu i učinkovitost  njezinog vježbanja.

Radionicu će voditi iskusni nutricionista dr.sc. Sebastijan Orlić koji se bavi nutricionističkim intervencijama, fiziologijom vježbanja, proučavanjem utjecaja zdravlja i funkcije mikrobiote te suplementacijom i farmakologijom s ciljem produžavanja perioda vitalnosti i životnog vijeka uz istodobno poboljšanje kvalitete života.

On će nas upoznati s novim  nutricionističkim postulatima  i holističkim pristupom očuvanju  tjelesnog i mentalnog zdravlja.

Prijave možete poslati mailom na mail adresu [email protected] do 7. lipnja 2024.

Nadamo se da ćete biti u prilici pridružiti nam se na ovom zanimljivom događanju!

KONGRES MENADŽERA 2024