Strateško razmišljanje i Upravljanje konfliktima i prigovorima

Strateško razmišljanje i Upravljanje konfliktima i prigovorima

Poštovane članice i članovi,              

Danas se strateška prednost više ne zasniva samo na efikasnom upravljanju resursima i procesima već na strateškom razmišljanju i superiornoj organizacijskoj kulturi prema čijim vrijednostima menadžeri i zaposlenici svakodnevno djeluju te raste važnost strateškog upravljanja promjenama, vođenja i stvaranja pobjedničke organizacijske kulture temeljene na vrijednostima poduzetničkog razmišljanja, inoviranja, sklada međuljudskih odnosa, timskog duha, efikasnosti i održivog razvoja.

Ne propustite priliku unaprijediti svoj liderski potencijal, ocijeniti osobne i skupne pretpostavke za izgradnju pobjedničke organizacijske kulture i bolje odgovoriti na strateške izazove tržišne utakmice te dodatno razviti vještine rješavanja konflikata i prigovora uz prof. dr. sc. Velimira Sriću  koji je kao Fulbrightov stipendist stekao MBA na Columbia University, New York i doktorat iz menadžerske informatike.

Konzultant je iz menedžmenta i informatike u nizu tvrtki kao Coca Cola, Fina, Gorenje, dm, INA, Triglav osiguranje, Nova ljubljanska banka, PBZ i Krka. Ekspert je Svjetske banke za Change Management, član Europske akademije znanosti i umjetnosti i Komisije za Digitalno društvo pri ICC (International Chamber of Commerce).


09. 12. 2021. od 15.00 – 20.00 sati pridružite nam se na on-line radionici „ Strateško razmišljanje“ na kojoj će prof. dr. sc. Velimir Srića predstaviti najnovije trendove i izazove poslovne strategije, njenog utvrđivanja, izvođenja i unapređenja, objasniti važnost misije, vizije, strateških ciljeva, ključnih indikatora performansi (KPI) i pokazati kakvim vođenjem je moguće ostvariti dugoročnu stratešku prednost kao privremeni monopol.

10.12.2021. od 14.00 – 19.00 sati pridružite nam se na  on-line radionici „Upravljanje konfliktima i prigovorima“  na kojoj će prof. dr. sc. Velimir Srića predstaviti najnovije trendove i izazove u upravljanju konfliktnim situacijama u organizacijama, poslovnim funkcijama i timovima te posebno u odnosima s klijentima i poslovnim parterima.


Kotizacija radionice za osobe koje nisu članice udruženja je 1.200,00 kn + pdv po radionici, te 2.200,00 kn + pdv za obje radionice

Mogućnosti financiranja projekata poduzetnika iz fondova EU-a do 2030. godine